Morgonens Nöje, är jag vuxen nu?

Vaknade för övrigt kl 08.15 en lördagmorgon, bara det skriker ju att jag börjar på bli gammal.

Men mitt nöje denna morgon då?! .. MELODIKRYSSET!

Japp, jag satt och lyssnade helt fanatiskt genom hela melodikrysset och löste även hela krysset, vilket jag dessutom var riktigt nöjd över att ha klarat. Funderar på att göra det till en vana på lördagmornar, dvs om jag inte är bakis.
Och vad ska jag göra nu då denna iskalla lördag? Jo jag ska ut i stugan och hugga ved, tragiskt men sant, jag är numera VUXEN, åtminstone för en dag.

Nattens citat

-"Om blodet inte finns i skallen, så styrs vi helt okontrollerat av nån sorts "magisk kraft". Det är hemskt, har hännt mig vid flera tillfällen.."



För i h-vete somna nu. Slyna!


Ulf-tema!

Vi sitter och lanar under helgen jag och två till.
Idag skulle vi spela lite starcraft, alla väljer ett namn och hoppar in.
Varav jag inser att mina båda partners valt namn med Ulf i, dvs.. Ulf Stormarknad och Ulf Lundell.
Då värker jag ut mig i ilska:
- Va fan, ni kunde väl ha sagt att ni skulle ha Ulf-Tema, nu har ju jag valt ett helt annat namn, då skiter det ju sig.
Så vi la ner den gången, jag fick gå och byta namn, och satsade helhjärtat på Uffe Larsson, då var dagen räddad :D

Halloween

Vilken jävla kväll!

Redan vid förrätten så slogs nävar i bordet när skålningar skulle utbringas, det hojtades och skojades på hög nivå minst sagt. Eftersom det var ett såndant högt tempo och billig öl/cider, så blev många dyngpackade snabbt, vilket resulterade till en innehållsrik kväll av bravader.
Alla va även utklädda vi hade tex Napoleon Dynamite, Skalman, Thomas Di Leva, Smurfan, En krigsskadad som enkomt för kvällen gipsat foten.. mkt roligt! Dock vare en typ som inte kom utklädd, han vart genast mobbad men kom ändå 3:a i "bästa utklädnad".
Denna icke-utklädda man försökte även smita från festen innan den va slut, men det gick inte så bra. Jag och Jack Sparrow lade käppar i hjulen för honom. Vi stod utanför och tog oss en cigg när vi mötte honom påklädd att fara, när Jack Sparrow hörde detta så uppstod det eld och lågor i henne. När ciggen va slt så tvingade hon in honom, han gick in. Sedan tvingade hon honom at hänga av sig jackan igen, han hängde av sig jackan och sedan tvingade hon honom att gå in till själva festen igen vilket han gjorde utan att få fram ett ord. När han väl försökte så vrålade hon iof bara så ingen hörde vad han sa.. Tydligen så tillförde jag inte mkt i denna scen annat än att stå med armarna i kors, se mkt nöjd ut och berömma Jack Sparrows insats.
Thomas Di Leva fick låna en vattenkanna av Jack Sparrow denna kväll till sin utstyrsel, dock så tappade hon bort den i slutet av kvällen och för att inte Jack Sparrow skulle bli ledsen så sprang Thomas Di Leva till baren och snodde ena drickshinken (tom förstås).
Klant jag druttade även påvägen hem.. Jag styrde cykeln till höger om mig och skulle sedan vända mig om till vänster för att blicka bakåt.. *BAM* så ramlade jag över cykeln och landade på mig armbåge.. Aj! Men jag reste mig och så gick vi vidare hem till oss för att ha efterfest. Påvägen hem insåg jag dock att jag tappat min mobi, men snälla Fjollgrisen cyklade och hämtade den till mig. Danke schön!!

Dagen efter..

Sitter och känner mig allmänt sliten, fast det hände att jag njöt när jag såg på mina vänner.. dom mådde inte så bra efter alla rundor av tequila..
Tidigare under dagen så undrade Fjollgrisen vart hennes kamera var någonstans eftersom de av jag som hade hand om den under kvällen, fick panik när jag senare letade men inte hittade den.. Ja det är ju bara att jag pyntar en ny helt enkelt, tänkte jag.. men vid 14-tiden så ringde mobilen:
-"Hej kan de va så att du tappade någonting påvägen hem igår?" sade den okända mannen i luren
-"JAAA min kamera, så himla snällt av dig"
-"Ja den, men även din börs.. va så jag fick tag på dig"
-"Jaha tappade jag den med? Hää, va snällt av dig"
-"Jo jag plockade reda på det där när jag cyklade hem från jobbet"

Lyckad människa man är, hade inte ens noterat att börsen av borta.. Mötte honom sedan och gav honom en Bamsekram! Två dagar senare lämnade jag ett tack-kort och en meric-ask i hans brevlåda! Änglar ska belönas.

Orkar inte skriva om allt som hände den kvällen, men den va galet kul iaf!

Satt och pratade med Korven idag om ett pök hon hockade upp med för några helger sen. Hade inte hört om den kvällen mer än så, men idag fick jag veta mer..
Korven och pöket + 2 till hade tillsammans åkt till en efterfest. Alla drack och hade trevligt utom pöket, så han bestämde sig för att mitt i natten lämnade bilen dit den skulle (som han annars skulle köra dit på morron) och tog sedan en taxi tillbaka till efterfesten och tog sig en bärs. Vid detta tillfälle är Korven trött så hon säger till pöket:
-"Jag går och lägger mig, du kan ju komma och skeda med mig när du druckigt upp"
När pöket va färdig med sin bärs så frågade han Korvens kompis om han skulel gå in hon svarade bara:
-"Jaoo"
Så pöket går in till gästrummet där Korven låg. I detta sammanhang så tar han av sig byxorna för att sedan lägga sig i sängen. Korven slet av sig alla kläder:
-"Men oj är du helt naken?" sade pöket
-"Jaoo" sa Korven

Efter massa massa trevligheter och försök till sömn:
 -"Hallå!? Hallå!?" sade pöket
-"..jaa.." sade Korven, den just då slitnaste människan i stan
-"Jag tänkte fara hem, jag kan inte somna"
-"Jaha" sade Korven ointresserat
-"Ja eh men ska vi ta och byta nummer?"
Korven tar nu hans mobil i handen och trycker in sitt nr
-"Sådär" sade Korven och vände sig sedan om för att sova
I detta ögonblick så försökte pöket få kontakt med henne igen för att säga hej då och ge henne en hejdå-puss, detta förstod dock inte Korven först, men gav honom sedan en hejdå-puss

Extremt roligt. Vi hade en tanke om att pöket for eftersom Korven har en tendens att snarka ljudligt när hon är full. Ännu roligare!

Jag, Fjollgrisen, Lille-fot, Keno och
Just nu är jag tröttare än tröttast så jag ids inte skriva mer än så här

Citat

Telefonsamtal mellan "Söta fröken" och ett pök, kl 04.00 söndagmorgon.


Efter tjugominuters samtal så poängterar pöket att han inte kammat hem något och att han var ensam hemma.


- Jaha är det därför du ringer mig? säger fröken

- ehh.. jaahaa?! säger pöket
-Ja men vill du att jag kommer förbi? säger fröken
Pöket svarar då JA.

- Ja men det är klart man ställer upp för laget, men på ett villkor, säger fröken.
- Villkor?! jaha vadå för något? frågar pöket.
- Att du ladda hem Alvin och Gänget, påpekar då söta fröken.

Fort in i taxin, filmen var bra, men det fanns förstås bättre höjdpunkter under natten. :D


Player?! Du? Jag? Nja... Man tager vad man haver!

Jepp jag har fått kuk.
Kanske inte riktigt lammkött 'tyvärr' men av en s.k. "casanova" ^^

Hur funkar det egentligen, är en första dejt misslyckad eller lyckad om man hamnar i säng?
Om du ligger med personen på första dejten, känner du som att det redan är dömt att misslyckas då. Att visst, det var ett pök, men that's it. Eller strävar du efter att ha sex på första dejten kanske?

Själv så var jag på en "halv-dejt" och fick ligga, jag e nöjd liksom... ^^ Men först tänkte jag att ojoj, hamnar vi i säng nu så vill jag nog inte höras av sen, med undantag för framtida booty call's förståss. Så min första tanke var att nej nej inge sex ikväll inte, men sedan insåg jag att jag lämnar faktiskt staden imorgon, så who cares liksom. Lika bra att ta den kuk man får medans man är här. Skulle det vara riktigt illa så är jag ju ändå 70 mil bort sedan, och skulle det vara riktigt bra, så finns det väl inget att vara orolig över.

Hatar folk som sedan kanske kommer och påstår att jag blev utnyttjad eller så, för fasiken, är det nån som är bra på att playa folk så är det jag, även om jag varit lite ringrostig på slutet :P Så oroa er inte. Jag kan stå på mig när jag vill, om jag vill, trots att jag är tjej! 

Så att spendera en natt med en "casanova" är bara ett rent nöje om man skiter i följderna!


RSS 2.0